Nu nærmer dagen sig, hvor vi skal til USA. Alle 120 elever, og en stor del af personalet, skal med, når vi den 5/4 drager mod Washington DC, hvor vi b.la. skal se White House, Washington Monument, Forskellige Memorials og Arlington Cemetery.

Efter et par dage i Washington DC lejer vi biler og kører mod Kentucky, hvor vi skal tilbringe nogle dage på en gammel højskole, som ligger langt ude på landet i naturskønne omgivelser. Her bliver der tid til at slappe lidt af og nyde naturen.

Herefter kører vi videre mod Harlan, hvor vi skal besøge en Highschool. Her skal vi rundt og se, hvordan man går i skole i USA, og eleverne får mulighed for at tale med amerikanske elever om, hvordan det er at være teenager i USA i forhold til Danmark. Det er også her, at vi skal lave den første gymnastikopvisning.

Fra Harlan kører vi videre til Berea, hvor English First eleverne skal indkvarteres hos deres amerikanske værtsfamilier. I Berea skal vi prøve nogle forskellige lokale aktiviteter og lave gymnastikopvisning.

Vi glæder os!

DSCN6065