Elevforeningen_1
Bestyrelsen i Elevforeningen på HHE

Holger Andersen
Bestyrelsesformand

Holger er 47 år og gik på HHE fra 82 til 85. Han er uddannet tømrer i 88 i Randers. I dag bor han i Hvornum med sin kone, som han har 3 børn sammen med på 18, 20 og 22 år. De sidste 11 år har han været selvstændig erhvervsdrivende i et tømrer og gulvsliberfirma. Holger vil arbejde for, at elevforeningen laver nogle gode og spændende aktiviteter, som vil være interessante for både gamle og nuværende elever. På sigt håber han også, at der vil være mulighed for at støtte op om skolens hverning af fremtidige elever.

Mail: holgers@live.dk

Hanne Hansen
Bestyrelsesmedlem

Hanne er 24 år og gik på HHE i 07/08. Hun er bosat i Aarhus og læser bioanalyse. Hanne håber på mange medlemmer i elevforeningen, så gamle elever kan holde fast i gode venskaber og samles om fælles arrangementer.

Mail: h_hansen_9@hotmail.com

Ida Karlshøj
Bestyrelsesmedlem

Ida er 23 år og bor i Aarhus, hvor hun læser til lærer. Hun var selv elev på HHE i 08/09, og så havde hun den skønne fornøjelse at undervise på skolen i 13/14 – og tog derfor også valget om sin uddannelse. Hun elsker at lave gymnastik og håber derfor også inderligt, at det engang bliver muligt at starte et gammelt elevhold for de tidligere elever.

Mail: idakarlshoj@gmail.com

Caroline Jørgensen
Bestyrelsesmedlem

Caroline er 42 år og gik på HHE i 87/88 – 88/89. Hun er uddannet bygningsmaler ved Tech College i Aarhus. Caroline bor nu i Aalborg sammen med sin mand og 2 børn. Størstedelen af fritiden bruger hun i spejderbevægelsen (Det Danske Spejderkorps), som har været en stor del af hele hendes liv, og nu som tropleder for de 12-16 årige i Johan Rantzau Gruppe.
Caroline vil gerne at det at være et aktivt medlem af elevforeningen blev en naturlig forlængelse af efterskolelivet, og at det vil være lige interessant for både dem, hvor det er i frisk erindring og ikke mindst for de lidt ældre, som måske husker en lidt anden skole end den, der er i dag.

Mail: 4c@hotmail.dk

Casper Fuglsang
Bestyrelsesmedlem

Casper er 24 år og læser i dag til idræt- og matematiklærer på Hjørring Seminarie, hvor han bliver færdiguddannet sommeren 2017. Casper bor sammen med sin kæreste tæt ved HHE i en lille by, Bonderup. Casper tog 10. klasse på HHE, som han selv beskriver som værende det bedste skoleår nogensinde. I foråret 2012 blev Casper ansat på HHE som vikar, og han har stadig timer på efterskolen. Casper er en sportsglad dreng, som bruger meget tid på fodbold og håndbold.

Mail: casperfuglsang14@hotmail.com

Rune Hasager Jørgensen
Lærerrepræsentant

Rune er 29 år og i gang med sit 4. år som lærer på HHE. Rune er uddannet lærer fra seminariet i Århus. Sammen med kæresten Majbritt har han datteren Nikoline på snart 1 år. Rune elsker at stå på ski, så hans store mål er at få arrangeret en skitur for elevforeningen.

Mail: rj.hhu.dk@gmail.com