Det sker på skolen:
Forside / Kontakt / Ledige jobs på HHE

Ledige jobs på HHE

Han Herred Efterskole søger 2 faste- og 1 barsels- lærerstilling til kommende skoleår.

Grundet lykkelige omstændigheder hos en af vore ansatte, samt det faktum at vores skole er inde i en positiv udvikling, skal vi have besat 3 stillinger til skoleåret 2020-2021.

Vi skal i de tre stillinger have varetaget undervisningen i drengegymnastik og pigegymnastik. Derudover har vi også behov for undervisere til fysik, dansk, tysk, pigehåndbold og flere kreative valgfag. Hvad man
derudover kan byde ind med, glæder vi os til at høre om. Det kunne eksempelvis være, at man har et særligt talent inden for E-Sport eller et aktivt valgfag. På Han Herred Efterskole bliver du en del af et ungt og ambitiøst, samt humoristisk lærerkollegie. Vores dygtige ansatte brænder for arbejdet med unge mennesker, både i undervisningen og i den frie tid uden for klasselokalet. Det samme regner vi med, du gør.

Vi søger engagerede lærere, der holder af at undervise og udvikle unge fagligt og socialt. Derudover skal man være selvstændig, ansvarlig og initiativrig, samt have lyst til at være en del af efterskolelivet, som
inkluderer skæve arbejdstider, udflugter og andre anderledes opgaver. Vi tilbyder en skole med 130 elever og 24 ansatte, et behageligt og trygt arbejdsmiljø, hvor vi samtidig stiller krav til hinanden og vores elever.
Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC”.

Ønsker du yderligere info omkring skolen, er du velkommen til at kontakte skolens forstander Svend Aage Nielsen eller viceforstander Stine Møldrup Damgaard, der begge er at træffe på skolens telefon 98 21 17 75. Er man interesseret i en rundvisning af skolen, er det selvfølgelig også en mulighed.

Ansøgningen med relevante bilag sendes elektronisk til info@hhe.dk
Der er ansøgningsfrist mandag d. 30. marts, og samtaler forventes afholdt i dagene 2 – 6. april.

Vi ser frem til at høre fra dig, som vil gøre en forskel for unge på Han Herred Efterskole!