Det sker på skolen:
Forside / Nyt fra efterskolen / Gymnastikweekenden

Gymnastikweekenden

Nu var tiden endelig kommet til, at vi skulle opvise første gang uden for huset. Vi var alle spændte på, hvordan det ville gå os. Vores sidste opvisning på HHE gik jo ikke særlig godt, så vi håbede alle, at det ville se meget bedre ud, når vi skulle ud af huset!

Der kom to busser efter os, og de blev fyldt op på få minutter. Da vi kom ind i bussen, fik vi en bus-Buddy, som vi skal sidde med hver eneste gang, vi skal ud til opvisningerne.

Fredag var vi i Farsø, hvor vi først lavede vores opvisning. Efter os gik Bjergsnæs på og lavede en rigtig god opvisning, vi klappede og heppede godt.

Lørdag havde vi 3 opvisninger, hvor det gik rigtig godt.  Vi opviste blandt andet i Jetsmark, Snested og Sennels. Da vi kom hjem, var alle vildt trætte og ville bare gerne slappe af på torvet. Vi skulle jo lade op til søndag, hvor der ventede en opvisning mere.

Søndag skulle vi lave opvisning i Skive, alle var klar til at yde deres bedste. Efter opvisning kørte vi hjem til efterskolen og var fuldstændig trætte.

Og opvisningen blev trin for trin bedre og bedre.

 

Af Mie Morsing