Siden 13. august hvor 128 håbefulde elever startede deres, forhåbentlig, bedste skoleår i deres liv – er dagene gået stærkt. Den første uge blev brugt på mange forskellige intro aktiviteter som rystede gruppen af elever godt sammen. I første weekend var der 90 elever der blev hvilket er rekord! I sidste uge tog vi hul på den almindelige undervisning og nu er hverdagen kommet ind i sin faste rytme. Det betyder dansk, matematik og engelsk er en fast del af hverdagen – men også gymnastik, badminon, håndbold, spring, musik – eller hvad eleverne nu har valgt som deres first- eller valgfag. Fodbold drengene spillede kamp igår på hjemmebane, hvor stort set alle af skolens resterende elever var ude for at se kampen og støtte deres kammerater. Det blev i øvrigt til en 3-2 sejr efter en flot kamp.
For tiden har vi også skolebesøg fra andre skoler, hvor elever fra 3.-7. klasser kommer og følger livet som efterskoleelev sammen med deres lærere. Vi har netop haft besøg af Vilsted Friskole, og det var en rigtig god oplevelse som vi håber på at gentage.
Idag har vi et afbræk fra undervisningen, da vi efter de første 3 boglige timer har vores HHE dag. Det glæder vi os til. Der vil sikkert komme billeder fra dagen, som man kan følge på Facebook https://www.facebook.com/HHUngdomsskole/