Arrangementer for nye elever 2021-2022

Kære kommende elever og forældre til skoleåret 2021-2022 på Han Herred Efterskole.
Vi er i gang med forberedelserne til skoleåret 2021-2022, og i den forbindelse vil vi gerne invitere jer til både online møde og et besøg på skolen. Grundet de nuværende retningslinjer, har vi valgt at dele arrangementet op, således at en del af informationen bliver givet online inden vi mødes på skolen.

Online møder tirsdag d. 8. juni – i får tilsendt link til Zoom.

Pigerne kl. 19.00
Drengene kl. 20.00  

På dette møde vil vi gennemgå praktiske ting omkring årets gang, adgang til Viggo (vores intrasystem) samt hvorledes man vælger valgfag og boglige linjer. De to online møder vil have samme indhold, men er opdelt pga. tekniske begrænsninger.
Møde på skolen lørdag d. 12. juni kl. 10.00-14.00 – for at undgå at have for mange i huset samtidig vil I få personlig besked om, hvornår I skal møde op i ovenstående tidsrum.

Dagen vil byde på mulighed for snak med personale og hjælp til Viggo, elevdragtprøvning og gymnastikopvisning af skolens nuværende elever.
Forud for møderne vil I modtage valgfagsoversigter, kalender og andre dokumenter bl.a. omkring GDPR persondatalovgivning, som skal underskrives og medbringes på skolen.

Vi glæder os til at se jer alle.

Med venlig hilsen Han Herred Efterskole